Piteștean fără permis și drogat – a fost prins la volan de polițiști!

de | 25.09.2023 15:55 | Știri, Eveniment

Un piteștean s-a ales cu dosar penal după ce, în noaptea de 24 spre 25 septembrie, în jurul orei 01:30, a fost oprit de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș.

Este vorba despre un bărbat de 30 de ani, din Pitești, care se afla la volanul unui autoturism pe raza localității de domiciliu, iar în urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Piteșteanul a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, pentru stabilirea cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

Mai mult de atât, în urma verificărilor s-a constatat că bărbatul nu avea nici măcar permis de conducere.

În cauză, acesta s-a ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere fără drept și sub influența unor substanțe psihoactive.

 

foto descriptiv stireasucevei.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline,ro

Pitești: O șoferiță a rămas pieton după ce nu a acordat prioritate pietonilor!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: