Piteștean prins drogat la volanul mașinii, în Războieni! Nu a fost singurul ghinionist luat pe sus de polițiști!

de | 10.09.2023 16:53 | Știri, Eveniment

Un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din Pitești, a fost prins de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș, seara trecută, în timp ce era drogat la volan.

Bărbatul a fost prins în cursul serii de sâmbătă, în ziua de 09 septembrie, în jurul orei 22:00, în timp ce se deplasa, la volanul unui autoturism, pe strada Războieni.

Acesta a fost testat cu aparatul DrugTest, iar rezultatul a ieșit pozitiv pentru substanțe cu efect psihoactiv.
Pitești a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge și urină, în vederea confirmării prin analize de laborator a substanței a cărei prezență a fost detectată.

Acesta s-a ales cu dosar penal conform art. 336 alin. 2 din Codul Penal, iar dreptul de a conduce a fost suspendat, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

De asemenea, acesta nu a fost singurul ghinionist.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș au depistat un bărbat de 28 de ani, din comuna Hârsești, în cursul serii de vineri, 8 septembrie, în jurul orei 20:00, care conducea un autoturism pe D.N. 65, pe raza comunei Lunca Corbului.

Și acesta a fost testat cu aparatul DrugTest, ieșind pozitiv pentru o substanță cu efect psihoactiv.

Și argeșeanul a fost condus, de asemenea, condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge și urină, în vederea confirmării prin analize de laborator a substanței a cărei prezență a fost detectată.

În cauză, acesta s-a ales cu dosar penal conform art. 336 alin. 2 din Codul Penal, iar dreptul de a conduce al conducătorului auto a fost suspendat, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

 

Foto Shtiu

Descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Argeșean de 67 de ani – prins la volan deși nu avea permis!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Lunca Corbului | Pitești | Războieni

Ultimele articole