Piteștean trimis în judecată după ce s-a luat la bătaie lângă o sală de jocuri de noroc!

de | 02.04.2023 21:30 | Eveniment, Județean, Știri

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 4 Poliție Pitești au finalizat, în ultimele 24 de ore, cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și favorizarea făptuitorului.

Astfel, în urma cercetărilor efectuate de organele de lege s-a stabilit că un piteștean, în vârstă de 28 de ani, ar fi bătut, în noaptea de 03/04 februarie, un alt bărbat, lângă o sală de jocuri de noroc.

La data de 9 martie, după administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior fiind dispusă cercetarea sub măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

În aceeași cauză, a fost cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de favorizarea infractorului un bărbat de 48 de ani, care a refuzat să dea declarații cu privire la ceea ce s-a întâmplat, cu scopul de a îngreuna cercetările.”, informează IPJ Argeș.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

 

Foto descriptiv.

Foto Wall-street.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident grav în Moveni! O mașină s-a răsturnat pe șosea!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole