anchetaonline.ro

Piteșteanul Smiley are probleme medicale! A anunțat că ia o pauză de la muzică

de | 08.11.2022 20:14 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Național, Pitești

Piteșteanul Smiley, unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți din România, a anunțat că va lua o pauză de la muzică. Ba mai mult, artistul a fost nevoit să își anuleze mai multe concerte care erau planificate în perioada următoare.

Motivul îl reprezintă o problemă vocală pe care Smiley o are, mărturisind că s-a trezit fără voce. Prin urmare, medicii i-au recomandat să facă o pauză vocală.

El a transmis fanilor că îi pare rău că a fost nevoit să anuleze concertele și a promis că se va revanșa.

Din cauza unor probleme medicale sunt nevoit să stau în pauză vocală câteva zile. A trebuit să anulez toate concertele din următoarele zile. Îmi pare rău că nu ne vom vedea săptămâna aceasta, dar, promit că mă voi revanșa. Să ne revedem cu bine, sănătoși”, a transmis cântărețul pe rețelele sociale.

smiley pauza - Piteșteanul Smiley are probleme medicale! A anunțat că ia o pauză de la muzică

Smiley trebuia să cânte la concertul pro-rușilor din Moldova

Problemele medicale au fost anunțate după ce în urmă cu câteva zile au ieșit la iveală informații potrivit cărora Smiley urma să cânte la concertul pro-rușilor din Moldova. Piteșteanul apărea pe afișul de promovare a Zilelor Orașului Orhei, eveniment care are loc astăzi, 8 noiembrie, organizat de Partidul ȘOR. Formațiunea politică este condusă de Ilan Șor, un om de afaceri condamnat în Moldova și acuzat că ar acționa în interesul Rusiei.

Smiley a fost contactat de Libertatea cu privire la acest subiect, însă a spus că el nu se implică în organizarea concertelor, aceste chestiuni rămânând în grija staff-ului.

În ceea ce privește organizarea concertelor mele, în general, nu pot să vă furnizez informații, pentru că echipa de booking se ocupă de aceste contracte. După cum știți, eu sunt un muzician fără afiliere politică. Eu cânt pentru publicul meu, nu pentru partide”, a declarat Smiley.

Artistul piteșean este unul dintre cei mai bogați cântăreți din România, casa de discuri pe care o deține obținând un profit anual de circa 700 de mii de euro, din perioada 2011 până în 2017, potrivit Spy News.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Fundația Memorialul Închisoarea Pitești a primit statutul de utilitate publică,  prin hotărâre de guvern

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: