anchetaonline.ro

Doi piteșteni au fost sancționați dur de polițiști! Cum au fost prinși

de | 18.09.2023 16:41 | Știri, Eveniment

Un piteștean a fost sancționat dur de polițiștii Biroului Rutier Câmpulung, după ce a fost prins conducând un motociclu pe DN 73, pe raza localității Schitu Golești.

Bărbatul, în vârstă de 45 de ani, din Pitești, afost depistat de către organele de lege în timp ce conducea cu viteza de 130 km/h (+80 km/h față de limita de pe tronsonul respectiv).

În urma abaterii, piteșteanul s-a ales cu o amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002R, iar permisul de conducere a fost reținut, în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 120 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

Totodată, bărbatul nu a fost singurul. Un alt piteștean, în vârstă de 39 de ani, a fost prins de polițiștii Biroului Rutier Pitești în timp ce conducea un autoturism pe DN 65B, cu viteza de 142 km/h (+52 km/h față de limita de pe tronsonul unde a fost realizată constatarea).

Și acesta a fost sancționat, în cauză, cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002R, iar permisul de conducere a fost reținut, în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare.

 

Foto iStock

Descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism an II, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: