Piteștenii, pe podium la AJP Muntenegru!

de | 11.06.2024 13:46 | Județean, Lifestyle

După ce luna trecută piteșteanul Mihai Buidan s-a întors învingător de la la AJP (Abu Dhabi Jiu-Jitsu Pro) Burgas , iată că a dovedit și la AJP Muntenegru că-și merită din plin aprecierile.

Aâmbătă, trei dintre sportivii de la MatSide Argeș au demonstrat încă o dată dedicarea și talentul lor la competiția AJP Muntenegru. Mihai Buidan a luptat la categoria – 94 kg centuri negre, deși era înscris la – 85 kg, și a reușit să ajungă în finală la ambele probe. La Gi a obținut locul II și la NoGi tot locul II. Ghita Sofia a luptat la categoria – 63 kg centuri galbene și a reușit să ajungă în finală, unde a obținut un meritat loc II. Gogiu Alexandru a luptat la categoria -50 kg centuri galbene și, la fel ca și colegii săi, a obținut locul II.

A fost o competiție grea, mai ales că toți cei trei sportivi au fost mutați la categorii de greutate superioare. ”Suntem extrem de mândri de efortul și determinarea lor!”, au transsmis reprezentanșii echipei mulțumimd totodată tuturor celor care i-au susținut.

Sursă foto: Facebook MatSide Pitești-Vlădești-Mioveni

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

L-a învins pe campionul Bulgariei. Piteșteanul Mihai Buidan a luat aurul la AJP Burgas

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mihai Buidan | Mioveni | Pitești | Vlădești

Ultimele articole