Pitești: Impact violent între un autoturism și o motocicletă! Motociclistul a ajuns la spital

de | 03.10.2023 08:25 | Județean, Eveniment

Un grav accident rutier a avut loc, marți dimineață, în municipiul Pitești, pe bulevardul Nicolae Bălcescu, între un autoturism și o motocicletă.

Din păcate, în urma impactului, un tânăr de 17 ani a ajuns la spital.

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Pitești, s-a stabilit că un bărbat de 25 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe strada Gral Gheorghe Magheru, la intersecția cu Bld. Nicolae Bălcescu, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, posibil pe fondul neacordării de prioritate, a intrat în coliziune cu o motocicletă (din categoria A1), condusă de un minor de 17 ani, din Pitești.”, transmite IPJ Argeș

page - Pitești: Impact violent între un autoturism și o motocicletă! Motociclistul a ajuns la spital

La fața locului au intervenit pompierii de la Detașamentul Pitești cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

Din păcate, în urma impactului violent, motociclistul, un tânăr de 17 ani, s-a dezechilibrat și a căzut pe carosabil, suferind leziuni.

Potrivit ISU Argeș, tânărul prezenta un traumatism la piciorul drept și zgârieturi la nivelul toracelui.

El a primit îngrijiri medicale la fața locului, iar apoi paramedicii SMURD l-au transportat la spital.

Atât motociclistul, cât și șoferul autoturismului, un tânăr de 25 de ani, au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc.

sursă foto Info Trafic Pitești

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Minoră de 16 ani din Pitești – DATĂ DISPĂRUTĂ!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești