Pitești: Amenzi pentru mâncătorii de semințe în spațiul public

de | 25.05.2023 10:04 | Știri, Eveniment, Județean

Pitești: Amenzi pentru mâncătorii de semințe în spațiul public

În cursul zilei de miercuri, 24 Mai, polițiștii piteșteni au aplicat 5 sancțiuni, în valoare totală de 5.000 de lei pentru pentru consumul de semințe și aruncarea cojilor pe jos, în parcurile și locurile de joacă din Pitești.

Având în vedere amenzile destul de mari pentru producerea de mizerie pe domeniul public, de la 1000 la 1500 de lei, ( aruncarea de ambalaje, chistoace de tigari, etc), oamenii legii îi îndeamnă pe cetățeni să adopte o conduită corectă în spațiile publice și să folosească pubelele destinate gunoiului, pentru a nu fi sancționați contravențional.

De asemenea, polițiștii le mai transmit cetățenilor că pot fi surprinși în orice moment, deoarece în majoritatea cartierelor din oraș sunt montate camere de supraveghere.

Totodată, facem apel către cetățeni ca orice neregulă depistată în parcuri sau locuri de joacă, se dea dovadă de responsabilitate și spirit civic, sesizând dispeceratul Poliției Locale la numerele de telefon 0348911 sau 0248210230.”, transmit reprezentanții Poliției Locale Pitești

sursă foto Poliția Locală Pitești

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Zeci de percheziții în Argeș și în țară, într-un dosar privind traficul de migranți

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole