anchetaonline.ro

Pitești. Anunț de interes legat de taxele și impozitele locale

de | 27.01.2023 12:35 | Știri, Administrație, Lifestyle, Pitești

Reprezentanții Primăriei municipiului Pitești anunță faptul că transmiterea Deciziilor de impunere pentru stabilirea taxelor și a impozitelor locale, în lunile ianuarie și februarie ale anului curent, este impusă de prevederile legale în vigoare.

taxe USR Bradu
Municipalitatea precizează că în lunile ianuarie și februarie 2023 se transmit prin poştă, cu scrisoare recomandată cu confirmare de primire, către contribuabilii persoane fizice şi juridice, din municipiul Pitești, Deciziile de impunere pentru stabilirea impozitului pe clădiri, impozitului pe terenuri, impozitului pe mijloacele de transport și a taxei de salubrizare.
De menționat că aceste decizii cuprind obligaţiile fiscale pentru anul 2023, conform situaţiei existente la data de 31 decembrie a anului anterior, și se emit în conformitate cu prevederile Codului de procedură fiscală și ale Codului fiscal.
Mai multe detalii privind conținutul acestor Decizii de impunere, precum și pentru lămuriri referitoare la eventualele neconcordanțe în ceea ce priveşte numele destinatarului de la o anumită adresă sau înscrierea unor obligaţii fiscale, puteți afla accesând link-ul https://www.primariapitesti.ro/transmiterea-deciziilor-de…

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești