Miercuri la Pitești Arena! FC Argeș Basketball vs U BT Cluj-Napoca

de | 18.03.2024 10:45 | Pitești, Lifestyle

  • Hai FC Argeș!

FC Argeș Basketball

Cu cinci victorii obținute în primele șase meciuri disputate în TOP 10, baschetbaliștii piteșteni primesc vizita campioanei României,  în penultimul meci pe teren propriu al sezonului regulat.

Partida dintre locul 3 și locul 1 are loc miercuri, 20 martie de la ora 19:30, la Pitești Arena.

Se anunță o seară nebună la meciul dintre FC Argeș Basketball vs U BT Cluj-Napoca.

FC Argeș Basketball

Campioana țării tocmai a încheiat participarea în EuroCup, participând în sferturile de finală. U BT are peste 30 meciuri consecutive câștigate în campionatul intern și vine la Pitești cu un lot extrem de valoros, transmit reprezentanții echipei noastre de baschet.

Echipa piteșteană are nevoie de susținere, toți fanii sportului fiind invitați la spectacol.

FC Argeș are surprize pentru fani, iar derby-ul etapei a 7-a din TOP 10 este, indiscutabil, unul dintre meciurile cele mai așteptate ale finalului de sezon regulat.

FC Argeș Basketball

Suporterii echipei FC Argeș care vor să participe la meciul de baschet de miercuri își pot achiziționa bilete accesând platforma www.biletesmart.ro/pitesti, dar și de la Casieria Arenei.

 

Foto: Facebook FC Argeș Basketball  

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Zile cu dezlegare la pește. A început Postul Paștelui

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: FC Argeș Basketball