La Pitești Arena. Supercupa României la handbal feminin se joacă în format Final 4!

de | 25.08.2023 13:09 | Pitești, Lifestyle

Administrația locală din Pitești anunță că Supercupa României deschide noul sezon handbalistic în format Final 4. Semifinalele din prima zi, 26 august, vor pune față în față echipele cu forțe proaspete, ambiții și noutăți atractive.

CSM Târgu Jiu va întâlni CSM București într-un joc deschis vitezei și angajamentului, de la 15:00, iar HC Dunărea Brăila va juca în a doua semifinală cu vicecampioana CS Rapid București, de la 17:30. Finala mică va avea loc de la ora 15:00, în 27 august. Învingătoarele din semifinale vor juca cu trofeul pe masă, de la 17:30. 

Sursă foto: Primăria Municipiului Pitești.

Finala se joacă cu trofeul pe masă

Biletele sunt disponibile pe aici, dar și la Casieria Pitești Arena în ziua meciurilor.  Fiecare bilet este valabil pentru ambele meciuri ale zilei. ”Suporterii au așteptat cu emoție revederea cu favoritele, pe care le vor încuraja pentru a obține trofeul râvnit de cele mai bune echipe ale handbalului românesc. Vor putea vedea la lucru jucătoarele recent transferate și integrate în sistemele de joc gândite pentru performanțele pregătite de antrenori și obiectivele pe care și le-au propus. Fiecare va căuta să-și demonstreze valoarea încă de la începutul noului sezon, prin câștigarea Supercupei României. Publicul va lua pulsul competiției într-o atmosferă de fair-play, specifică pentru competițiile handbalistice”, transmite administrația locală.

Sursă foto: Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Atenție, șoferi! Restricții de circulație pe A1 București-Pitești și pe DN 7C

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole