Pitești. Au aruncat gunoiul în stradă și s-au ales cu amenzi!

de | 13.06.2023 14:46 | Știri, Administrație, Pitești

Administrația locală din Pitești încurajează cetățenii să folosescă platformele nou amplasate pentru colectarea deșeurilor și atrage atenția că se pot aplica amenzi usturătoare pentru aruncarea deșeurilor pe domeniul public. Numai la sfârșitul săptămânii trecute au fost aplicate șapte sancțiuni contravenționale.

La finalul săptămânii trecute, politiștii locali au desfășurat, în cartierul Trivale, o acțiune ce a vizat modul de debarasare a deșeurilor menajere la platformele nou amplasate în 23 de locații, privind respectarea modalităților de utilizare și de sortare a deșeurilor, conform culorilor. În urma activității, au fost aplicate 7 sancțiuni contravenționale (de la 200 la 1000 de lei) persoanelor care, deși puteau să folosească platformele fără cartelă, au preferat să arunce sacii/cutiile/peturile pe domeniul public.

”Precizăm faptul că, pentru moment, toate cele 23 de locații unde sunt amplasate platforme funcționează fără a fi nevoie de cartelă. Colectarea separată a deșeurilor este o obligație legală pentru toți cetățenii! Pentru un Pitești curat este nevoie de muncă în echipă!”, arată cei din administrația locală din Pitești.

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitesti.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Zilele orașului Mioveni – Evenimente anunțate pentru data de 24 iunie

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești