Pitești. Au trecut pe roșu și au rămas fără permis

de | 27.05.2024 17:24 | Județean, Eveniment

Din ce în ce mai mulți conducători auto care circulă pe drumurile din Argeș încalcă cu bună știință regulile de circulație. De la neacordarea priorității și până la trecerea pe culoarea roșie a semaforului.

Tot mai mulți ignoră pur și simplu culoarea semaforului, fapt care poate duce la accidente soldate cu victime, dar acest lucru nu îi sperie mai deloc pe șoferi.

La fel s-a întâmplat și cu trei argeșeni care au considerat că este pierdere de timp să aștepte culoarea verde a semaforului pentru a pătrunde în intersecție.

Astfel, în cursul zilei de ieri, 26 mai, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au depistat o tânără de 25 de ani, din Bascov, care conducea un autoturism pe strada Negru Vodă din Pitești, și nu a respectat culoarea roșie a semaforului electric aflat în funcțiune.

Tot ieri, trecând pe culoarea roșie a semaforului a fost depistat și un șofer de 58 de ani, din Pitești, care se deplasa pe bulevardul
Petrochimiștilor de pe raza localității de domiciliu.

În aceeași situație s-a aflat și o femeie de 39 de ani, din Albeștii de Muscel. În timp ce conducea un autoturism pe strada Lânăriei din Pitești, șoferița nu a respectat culoarea roșie a semaforului electric aflat în funcțiune.

Pentru inconștiența de care au dat dovadă, cei argeșeni au fost sancționați contravențional. Totodată, ei s-au ales cu permisul suspendat pe o perioadă de 30 de zile.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Anunț important transmis de ITM Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Bascov | Muscel | Pitești

Ultimele articole