Pitești: Un bărbat de 64 de ani a fost închis după ce a ucis intenționat animale!

de | 04.08.2023 14:59 | Știri, Eveniment, Județean

Polițiștii din cadrul Servicului de Investigații Criminale Argeș, împreună cu polițiștii Secției 3 Poliție Pitești au pus în aplicare, în cursul zilei de ieri, 3 august, un Mandat de arestare preventivă, emis de Tribunalul Argeș.

Mandatul îl vizează pe un bărbat de 64 de ani, din Galați, care locuiește ilegal în municipiul Pitești, în urma înlocuirii măsurii preventive de control judiciar, ca urmare formulate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești față de măsura dispusă inițial de instanță.

În cursul serii de 26 iulie, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, în urma administrării probatoriului de către polițiștii Biroului pentru Protectia Animalelor Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, după ce a ucis mai multe animale cu intenție, fără drept.

Bărbatul a fost încarcerat.

Sursa foto Aktual24

Descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

România trimite astăzi un nou modul specializat de stins incendii de pădure în Grecia! Doi fac parte din ISU Argeș!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole