Pitești. Ce chioșcuri mai pot fi amplasate pe domeniul public

de | 20.07.2023 18:14 | Știri, Administrație, Pitești

Primarul Piteștiului, Cristian Gentea, a prezentat astăzi în cadrul conferinței de presă situația la zi a licitațiilor efectuate pentru amplasarea chioșcurilor pe domeniul public. Astfel, potrivit celor prezentate de primar, la această dată mai sunt locații disponibile.

După ce a fost aprobată prin HCL documentația de licitație și lista locațiilor care urmau a fi scoase la licitație pentru amplasarea de construcții provizorii – chioșcuri, pe domeniul public al Piteștiului, Serviciul de Exploatare a Domeniului Public al Municipiului Pitești a început să le organizeaze. De la începutul anului au fost organizate mai multe sesiuni de licitații, pe categorii/ domenii de activitate a chioșcurilor. Din cele 42 de locații pentru chioșcuri de flori, care au fost aprobate și scoase la licitație, au fost adjudecate 24 de locații până în prezent, rămânând disponibile 18 locații. Mai departe, din cele 10 locații pentru chioșcuri de panificație, au fost adjudecate 8 locații și sunt încă disponibile 2 locații, a explicat Cristian Gentea în conferința de presă organizată la Primăria Pitești.

Sursă foto: arhivă.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

La Pitești. Alte școli vor avea terenuri de sport multifuncționale

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Gentea | Pitești | Primăria Municipiului Pitești | Primăria Pitești