Pitești: Începe campania de colectare a deșeurilor voluminoase

de | 16.06.2022 07:45 | Știri, Administrație, După locație, După subiect, Pitești

A doua campanie specială, din acest an, de colectare a deșeurilor voluminoase și DEEE va avea loc pe 23 și 24 iunie. Va fi urmată de alte două campanii în zilele de 30 septembrie și 16 decembrie.

Astfel, piteștenii sunt așteptați să depună deșeurile voluminoase, dar și deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE) în containerele special puse la dispoziție începând de joi, 23 iunie, ora 12:00, până vineri, 24 iunie, ora 14:00, în următoarele puncte de colectare:

● Găvana II – Bl.D12-B21 (la autobuze);
● Zona Nord (Negru Vodă) Bl. F1-F2;
● Trivale – Bl. 58-59 (P.T.608);
● Banat I –Bl. B17 (Biserică-Liceul Teoretic Ion Barbu);
● Prundu – Bl. B5-B5A (Baza Sportivă);
● Popa Șapcă – Bl. P4-P5;
● Craiovei – Negoiu.

Deșeurile voluminoase sunt cele care nu pot fi preluate cu sistemele obișnuite de colectare. În această categorie intră canapele, saltele, paturi, dulapuri, birouri, scaune, mese, banchete, covoare, preșuri, etajere, comode etc.

DEEE-urile sunt echipamentele electrice și electronice care nu mai sunt utilizate: televizoare, frigidere, aparate de radio, cuptoare cu microunde, aparate de cafea, aspiratoare, mașini de spălat, computere etc.

Sursa foto: Bistrita express

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

NU RATA! Angajări la 3 primării din Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Găvana | Găvana II | Pitești | Primăria Pitești | Prundu | Trivale

Ultimele articole