(Video) PITEȘTI. Femeie de 28 de ani înjunghiată de socrul ei! Acesta a fost depistat de polițiști

de | 01.08.2024 09:57 | Eveniment, Importante, Pitești

Gest de o violență extremă la Pitesti. O femeie de 28 de ani a fost înjunghiată de socrul ei în plină stradă. Omul a vrut sa o omoare, insă doar i-a înfipt cuțitul de trei ori în spate. Femeia a ajuns la spital, iar bărbatul la poliție.
Din cauza unor violențe în familie, femeia s-a dus la poliție, care a emis un ordin de restricție, iar soțul ei nu avea voie să se apropie de ea. Așa că și-a trimis tatăl să comunice cu ea. Omul a fost însă atât de enervat încât a scos un cuțit și i l-a înfipt de trei ori în spate. Incidentul a avut loc în apropierea unei școli.
Femeia a fugit și s-a adăpostit într-o școală, fiind apărată de agenții de pază.
Imagini cu declarația agentului de pază Octavian Grigore puteți vedea AICI. 
x 1 - (Video) PITEȘTI. Femeie de 28 de ani înjunghiată de socrul ei! Acesta a fost depistat de polițiști
După ce a înjunghiat-o, bărbatul de 71 de ani a fugit. Am vrut să meargă acasă, în comuna Poiana Lacului. A fost prins însă după o oră, la câțiva kilometri distanță de locul incidentului.
Un echipaj de terapie intensivă mobilă a preluat-o pe femeia înjunghiată si a dus-o la spital. Tânăra are trei plăgi înjungiate și susține că cel care a atacat-o este socrul ei.
Declarația medicului Mugurel Enescu, medic la Spitalul Județean Argeș care vorbește despre starea femeii o puteți viziona AICI. 
DR - (Video) PITEȘTI. Femeie de 28 de ani înjunghiată de socrul ei! Acesta a fost depistat de polițiști
Polițiști l-au audiat pe bărbatul agresiv și au fost cu el la reconstituire, să povestească exact cum s-a întâmplat.
Bărbatul de 71 de ani va fi reținut. Polițiștii urmează să stabilească încadrarea faptei, fie lovire sau alte violențe, fie tentativă de omor. De asemenea trebuie să clarifice și motivele care au condus la acest incident, având în vedere că soțul femeii avea interzis să se apropie de ea.

ȘTIRE INIȚIALĂ

La numărul unic de urgență 112 a afost anunțată o stare conflictuală în familie.

O femeie din Poiana Lacului, care are un ordin de restricție față de soț a fost înjunghiată de socrul ei.

Incidentul a avut loc în cartierul Găvana din municipiul Pitești, pe strada Paltinului.

La fata locului a intervenit un echipaj SMURD de terapie intensivă care a transportat-o pe femeie la spital.

„În urmă cu puțin timp echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă a preluat și transportat la spital de pe strada Paltinului o persoană de sex feminin în vârstă de aproximativ 28 de ani care era conștientă și prezenta plăgi la nivelul spatelui.”, a transmis ISU Argeș.

y 1 - (Video) PITEȘTI. Femeie de 28 de ani înjunghiată de socrul ei! Acesta a fost depistat de polițiști

UPDATE

Oamenii legii defășoară activități specifice, în vederea depistării persoanelor implicate, stabilirii situației de fapt și luării măsurilor legale care se impun, anunță Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.

„La data de 01 august 2024, în jurul orei 09:00, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, pe o stradă din cartierul Găvana, a avut loc un conflict spontan, în urmă căruia o femeie ar fi fost rănită, cu un obiect tăietor-înțepător, de către un membru de familie.

La fața locului s-au deplasat polițiștii și echipaje medicale, care au constatat că cele sesizate se confirmă.

Femeia, de 28 de ani, a fost preluată, conștientă, de către echipajul medical și transportată la spital.

Polițiștii defășoară activități specifice, în vederea depistării persoanelor implicate, stabilirii situației de fapt și luării măsurilor legale care se impun”, precizează IPJ Argeș.

Persoana bănuită de săvârșirea faptei, un bărbat de 71 de ani, a fost depistată, în municipiul Pitești, de către polițiști.

Bărbatul a fost condus la sediul poliției, pentru audieri.

„Cercetările continuă”, anunță polițiștii argeșeni. .

Foto descriptiv

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un român de 22 de ani a fost găsit mort pe o insulă din Grecia

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | comuna Poiana Lacului | Găvana | Grecia | Pitești | Poiana Lacului | Roman | Vedea