Pitești. Iată ce modificări apar în trafic!

de | 08.03.2023 19:30 | Știri, Administrație, Pitești

Municipalitatea din Pitești anunță noi modificări în trafic. Mai precis, este vorba de implementarea unor decizii ce au fost avizate în Comisia de Circulație.

Pentru facilitarea accesului la proprietățile situate pe Calea Craiovei, în zona sensului giratoriu de la Târgul Săptămânal – partea dreaptă – sensul de urcare, Primăria Municipiului Piteşti a decis suplimentarea cu încă un limitator de viteză, montarea de indicatoare de circulație de restricție a tonajului la 3,5 tone pe breteaua respectivă și amplasarea de indicatoare cu semnificația ”Oprirea interzisă”, cu adițional de ”ridicare autovehicule”, pe banda de accelerare de la ieșirea din sensul giratoriu pe direcția Albota. Acţiunea a fost efectuată de către Administraţia Domeniului Public, astăzi, 08.03.2023, conform avizării din Comisia de Circulație din data de 01.02.2023, potrivit informării publicate pe pagina de Facebook a administrației locale.

Intersecția străzilor Târgu din Vale – Dimitrie Cantemir

Totodată, de astăzi, 08.03.2023, a fost pus în funcțiune pe galben intermitent, un semafor cu buton, în cartierul Tudor Vladimirescu, la trecerea de pietoni situată în intersecția străzilor Târgu din Vale – Dimitrie Cantemir, potrivit sursei citate.

”Joi, 09.03.2023, după ora 09:00, semaforul va avea regim normal de funcţionare: pietonul apasă butonul de cerere şi apoi așteaptă secundele indicate de numărător până la apariţia culorii de traversare.

Montarea acestui semafor vizează o mai bună siguranţă persoanelor aflate în tranzit sau care locuiesc / îşi desfăşoară activitatea în zonă.

Acţiunea a fost efectuată de către Administraţia Domeniului Public, conform avizării din Comisia pentru sistematizarea circulației, din data de 18.08.2022”, potrivit sursei citate.

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești.

Citiși, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

JOI. Întreruperi de curent în mai multe localități din Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești