(VIDEO) Misiune diferită pe străzile din Argeș! Șoferițele au fost „amendate”

de | 08.03.2023 20:22 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

(VIDEO) Misiune diferită pe străzile din Argeș! Șoferițele au fost „amendate”

Și în acest an, polițiștii argeșeni au avut o misiune diferită de îndeplinit cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii. Scopul acesteia a fost de a aduce un zâmbet pe buzele doamnelor și domnișoarelor.

Polițiștii Biroului Rutier Pitești, ai Biroului Rutier Curtea de Argeș și Formațiunii Rutiere Mioveni, dar și cei de la nivelul altor structuri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș au „amendat” șoferițele cu flori, având în vedere că astăzi este 8 martie, Ziua Internațională a Femeii.

Participantele la trafic au răsuflat ușurate după ce au fost oprite în trafic, însă nu pentru un control rutier, ci pentru a primi de la polițiștii argeșeni flori, urări și recomandări.

Cu ocazia zilei de 8 martie, participante la trafic și nu numai au fost întâmpinate de polițiști argeșeni cu flori, urări și recomandări, gestul polițiștilor fiind unul menit să aducă bucurie și veselie.

Inspectoratul de Poliție Județean Argeș urează tuturor doamnelor și domnișoarelor o primăvară frumoasă și fără evenimente rutiere!”, a transmis Florin Popa, purtător de cuvânt al IPJ Argeș.

Foto/Video IPJ Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Acțiuni IPJ desfășurate în cadrul unităților de învățământ din Argeș!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: IPJ Argeș

Ultimele articole