Prinși conducând cu viteză amețitoare! Doi șoferi din Argeș au rămas pietoni

de | 08.03.2023 21:13 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

Prinși conducând cu viteză amețitoare! Doi șoferi din Argeș au rămas pietoni

Polițiștii rutieri din județul Argeș au continuat acțiunile desfășurate pentru a preveni evenimentele rutiere, dar și pentru a face șoferii să conștientizeze riscurile la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulație.

În urma acțiunilor, desfășurate marți, 7 martie, doi conducători auto din Argeș au rămas pietoni.

Un bărbat de 40 de ani, din Câmpulung, care se deplasa cu o mașină pe strada Calea Câmpulung din Pitești, a fost înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 108 km/h.

Un alt șofer, în vârstă de 43 de ani, din Călinești, conducea un autoturism pe DN7, pe raza localității de domiciliu, atunci când a fost depistat de RADAR conducând cu viteza de 114 km/h.

Ambii șoferi au rămas fără permisele de conducere pentru următoarele 90 de zile. De asemenea, fiecare a primit câte o amendă de 1.305 lei.

S-a urcat beat la volan

Nici șoferii beți la volan nu au rămas netaxați, marți, 7 martie. Astfel, printre cei sancționați de polițiștii rutieri se numără și un bărbat de 46 de ani, din Mușătești, care conducea o mașină pe DJ 703I, în Mușătești, deși se afla sub influența alcoolului.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, reieșind o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Prin urmare, el a fost transportat la spital, pentru a-i fi recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Oamenii legii au întocmit dosar penal, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

În total, în ultimele 24 de ore, polițiștii argeșeni au dat 287 de amenzi, ce se ridică la suma de aproximativ 50.000 de lei. De asemenea, au fost reținute, urmând să fie suspendate, 18 permise de conducere, iar 16 certificate de înmatriculare au fost retrase.

Foto descriptiv Digi 24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Misiune diferită pe străzile din Argeș! Șoferițele au fost „amendate”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: