anchetaonline.ro

Avarie la o conductă de aducţiune apă în Piteşti! Mai multe cartiere fără apă!

de | 06.09.2022 11:30 | Știri, Administrație, Județean, Pitești

  • Atenție piteșteni! Mai multe cartiere fără apă!

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti intervine astăzi, 6 septembrie 2022, în regim de urgenţă, pentru remedierea unei ample avarii survenite la conducta de aducţiune DN 600 din strada Vasile Pârvan.

Ca urmare a complexităţii lucrărilor de reparaţii, alimentarea cu apă către consumatori este întreruptă în următoarele zone din municipiul Piteşti: cartierele Războieni, Prundu, Exerciţiu, Craiovei şi varianta Prundu – Craiovei.

 

Ne cerem scuze faţă de consumatorii afectaţi de lipsa apei potabile şi îi asigurăm că echipele operaţionale care efectuează lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervenţiei în cel mai scurt timp”, transmit reprezentanții societății.

 

prin apa canal

. Pitesti este operator regional specializat in domeniul producerii si distribuirii apei potabile si colectarii, epurarii si evacuarii in emisar a apelor uzate, prestand servicii pentru peste 350.000 locuitori echivalenti. Este o societate comerciala pe actiuni, cu capital integral de stat, actionari fiind Municipiului Pitesti (detinand cca. 90% din capitalul social al societatii), Judetul Arges si alte 14 localitati membre ale Asociatiei de  Intercomunitara Arges (ADIA).

Societatea isi desfasoara activitatea in aria administrativa a municipiului Pitesti, a oraselor Costesti,  si  si a comunelor Albota, Bascov, Bradu, Buzoesti, , Lunca Corbului, Maracineni, Mosoaia, Stolnici, Teiu, Ungheni, Poiana Lacului, Birla,  si Uda conform contractului de delegare nr. 1/26.03.2010 incheiat cu ADIA.

Actuala societate Apa Canal 2000 isi are radacinile in fosta intreprindere de Gospodarie Comunala si Locativa, infiintata in anul 1960, care a suferit mai multe modificari, transformandu-se succesiv in functie de dezvoltarea orasului.

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

 

 

Citește articolele pe același subiecte: Apă Canal 2000 | cartiere Pitești | Pitești | Prundu
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare: