PITEȘTI: Nu i-a plăcut în arest la domiciliu și a ajuns la sediul Poliției

de | 11.12.2022 12:40 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

Unui bărbat de 32 de ani, din Pitești, care a primit măsura arestului preventiv la domiciliu după ce a fost acuzat de tâlhărie, nu i-a plăcut prea mult acasă și a decis să iasă la o mică plimbare în apropierea domiciliului.

Ghinionul a făcut să fie prins de polițiști.

S-a întâmplat sâmbătă, 10 decembrie, atunci când polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au mers la locuința bărbatului arestat la domiciliu, pentru a efectua verificări. Însă, piteșteanul nu a fost găsit. Ulterior, oamenii legii l-au depistat în apropierea locuinței și l-au condus la sediul Poliției pentru audieri.

Prin urmare, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de evadare.

Bărbatul a fost condus în locuința sa, pentru a continua executarea măsurii preventice arestului la domiciliu.

Cercetările vor fi preluate de către Serviciul Investigații Criminale – Biroul Supravegheri Judiciare, în vederea administrării probatoriului și luarea măsurilor legale în consecință”, transmit IPJ Argeș.

Foto descriptiv Observatorul Prahovean

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Accident cu mașina de Poliție! Trei agenți au fost răniți

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: