Pitești: Un piteștean de 23 de ani și un bărbat din Argeș au tâlhărit o victimă! Tânărul a lovit un martor și i-ar fi pulverizat spray lacrimogen în față!

de | 27.10.2023 16:25 | Eveniment, Știri

Un tânăr în vârstă de 23 de ani, din Pitești, alături de un bărbat de 29 de ani, din Căteasca, au fost reținuți la data de 24 octombrie, după ce polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Șocantul eveniment s-a petrecut în noaptea de 26 spre 27 august, când agresorul în vârstă de 29 de ani, a i-a furat unui tânăr borseta, folosindu-se de un cuțit pe care îl avea asupra sa.

Hoțul a fost ajutat de tânărul de 23 de ani, care ar fi lovit un martor și i-ar fi pulverizat spray lacrimogen în față, pentru a-l împiedica în a ajuta victima.

În urma administrării probatoriului, în cursul zilei de 24 octombrie, a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, tânărul de 23 de ani, față de acesta Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești dispunând măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Totodată, în ziua de 26 octombrie, bărbatul de 29 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior fiind prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, în fața instanței, care a dispus măsura arestului la domiciliu pentru 30 de zile.

Foto descriptiv expressdebanat.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Jandarmii argeșeni, prezenți la meciul de handbal feminin dintre Rapid București-Krim Ljubljana

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Căteasca | Pitești

Ultimele articole