anchetaonline.ro

La Pitești. DJ Project, Viorica și Ioniță din Clejani vin de Revelion în Piața Primăriei

de | 29.11.2023 14:30 | Pitești, Lifestyle

Administrația locală din Pitești vine cu vești bune pentru cei care în acest an vor petrece noaptea dintre ani acasă: DJ Project, Viorica și Ioniță din Clejani vin de Revelion în Piața Primăriei! De altfel, seria evenimentelor la Pitești este deschisă încă din prima zi a lunii decembrie, cu deschiderea Târgului de Crăciun unde va concerta Fuego.

Astfel, în seara de 1 Decembrie, deschiderea oficială a Târgului de Crăciun va fi marcată prin aprinderea iluminatului festiv, la ora 18:00, urmată de un concert extraordinar al îndrăgitului artist Paul Surugiu – Fuego. Scena din Piața Primăriei va găzdui, în continuare, spectacolul “Polifonic”, oferit de către artiștii – studenți și profesori – de la Catedra de Muzică a Universității Naționale de Știință și Tehnică POLITEHNICA București – Centrul Universitar Pitești.

Programul spectacolelor din decembrie

În seara Ajunului de Moș Nicolae, pe 5 decembrie, de la ora 17:00, Teatrul Așchiuță va oferi celor mici un spectacol magic, iar pe 7 decembrie, între orele 17:00 și 19:00, pe scena în aer liber vor evolua copiii talentați ai Asociației “Musicando con Adina Sima”. Sâmbătă, 9 decembrie, în intervalul orar 14:00 – 17:00, cunoscuta artistă Ioana Anton va susține un concert de muzică populară, difuzat live de către Argeș TV. Pe 13 decembrie, de la ora 17:00, Palatul Copiilor va oferi un program artistic de două ore vizitatorilor târgului, urmat, în data de 14 decembrie, de un spectacol interactiv/demonstrativ de dans (latino, bachata) desfășurat de Dance Flow Academy împreună cu Școala de Dans “Latin Street”, iar pe 15 decembrie, între orele 17:00 și 20:00, Centrul Cultural Pitești va aduce, pe scena din Piața Primăriei, un spectacol de colinde, muzică folk și folclor. Seria spectacolelor continuă cu recitalul oferit, în seara de 16 decembrie, de la ora 19:00, de către  Band-ul Filarmonicii Pitești. Pe 21 decembrie, între orele 17:00 și 19:00, Centrul Județean de Cultură și Artă Argeș revine cu o nouă ediție a evenimentului de tradiții și obiceiuri vechi “Argeșul autentic”, desfășurat în centrul orașului și în Piața Primăriei. A doua zi, pe 22 decembrie, în intervalul orar 17:00 – 18:00, piteștenii și vizitatorii Târgului de Crăciun Pitești se vor bucura de o oră de colinde interpretate de Corala “D. G. Kiriac”.

Sezonul magic al sărbătorilor de iarnă va fi încheiat, în seara de Revelion, printr-un spectacol de excepție, care va încânta publicul de toate vârstele și gusturile muzicale, marcând momentul trecerii dintre ani: între orele 22:00 și 24:00, în Piața Primăriei, DJ Project va încinge atmosfera, iar Viorica și Ioniță din Clejani, alături de vestitul Taraf al Clejanilor, vor oferi un recital extraordinar, transmițând tuturor celor prezenți dragostea de viață și pasiunea pentru muzica românească autentică. Noul an va fi întâmpinat de un foc de artificii impresionant, devenit deja o tradiție pentru piteșteni.

Foto descriptiv. Sursă foto: youtube.com

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cristian Gentea: ”3 ani în 3 minute! Împreună am reușit să plantăm sămânța schimbării”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești