anchetaonline.ro

Pitești. Săptămâna viitoare, campanie de colectare GRATUITĂ a deșeurilor voluminoase și DEEE

de | 14.03.2023 13:54 | Știri, Administrație, Pitești

Primăria Municipiului Pitești, prin Salubritate 2000 S.A., organizează, în luna martie, prima campanie de colectare gratuită a deșeurilor voluminoase și DEEE, de anul acesta, pentru locuitorii municipiului Pitești. Astfel, administrația locală anunță că această campania se derulează începând de joi, 23 martie, ora 12:00, până vineri, 24 martie, ora 13:00.

Administrația locală anunță că piteștenii pot depozita deșeurile voluminoase, precum și deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE) în containerele special puse la dispoziție, în următoarele puncte de colectare:

  • Războieni, Complex piață, Bl. B3;
  • Găvana, Complex Albina, Bl. D12-B21;
  • Frații Golești, Bl. S6-S7;
  • Teilor, Bl. 3-4;
  • Trivale, Complex II, P.T. 608;
  • Prundu, str. Cornel Chiriac, Bl. B25-B26 (biserică).

”Se pot depozita, în containerele puse la dispoziție: mobilier, canapele, saltele, paturi, dulapuri, birouri, scaune, banchete, covoare, preșuri, carpete, etajere, comode, mese de cafea, mese de toaletă, rafturi, echipamente electrice și electronice, televizoare, frigidere, aparate de radio, cuptoare cu microunde, aparate de cafea, aspiratoare, mașini de spălat, computere etc. NU se pot depozita în containerele puse la dispoziție, în cadrul acestei campanii: deșeuri provenite din construcții, vegetale, periculoase, reziduale, reciclabile, componente auto (ex: parbrize, anvelope) etc.”, potrivit informării publicate pe pagina de Facebook.

Abonații casnici pot opta pentru predarea deșeurilor voluminoase și DEEE, direct din fața porții, în baza unei solicitări. Solicitările de colectare se vor face la numărul de telefon 0248/636 535, până în data de 24 martie, ora 14:00, deșeurile urmând a fi ridicate în intervalul 27-31 martie. Pentru informații suplimentare despre această campanie, adresați-vă operatorului, la numărul de dispecerat: 0248/636 535.

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

ȘTEFĂNEȘTI. Lucrări de modernizare a drumului local Aleea Domniței

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești