PITEȘTI: Șoferi beți și unul drogat – prinși de polițiști!

de | 22.08.2022 17:43 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

Polițiștii piteșteni au continuat, în ultimele 24 de ore, acțiunile desfășurate în vederea prevenirii și combaterii cauzelor care duc la producerea accidentelor rutiere, punându-se accent pe depistarea șoferilor care urcă beți sau drogați la volan.

Astfel, oamenii legii au întocmit patru dosare penale și au dat 25 de sancțiuni, în valoare de 5.060 de lei. De asemenea, 7 permise de conducere au fost reținut.

Șase persoane au fost prinse conducând sub influența alcoolului, acestea rămânând fără permisele de conducere pentru 90 de zile și primind amenzi cuprinse între 1.305 și 2.900 lei. De asemenea, un piteștean a fost prins de polițiști în timp de conducea sub influența drogurilor.

Dosarele penale au fost înregistrate ca urmare a următoarelor situații:
-un conducător auto depistat de polițiști sub influența substanțelor psihoactive;
-doi conducători auto depistați sub influența alcoolului, cu valori ale alcoolemiei mai mari decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat;
-un conducător auto depistat conducând fără drept (având dreptul de a conduce suspendat)”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Vremea a făcut ravagii în mai multe localități din Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole