Pitești: Tânăr de 18 de ani, sancționat pentru comportament agresiv în trafic

de | 10.01.2024 16:59 | Județean, Eveniment

În ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri argeșeni au continuat acțiunile pentru prevenirea accidentelor rutiere și pentru creșterea gradului de siguranță a tuturor participanților la trafic.

Astfel, în cadrul acțiunilor, mai mulți șoferi au fost depistați încălcând regulile de circulație. În urma abaterilor constatate, polițiștii argeșeni au reținut 10 de permise de conducere și au retras 17 de certificate de înmatriculare.

Printre cei care au rămas pietoni se află și un tânăr de 18 de ani, din Pitești. El a fost depistat de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești, în cursul zilei de ieri, 09 ianuarie, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Republicii,.

Potrivit IPJ Argeș, tânărul a avut un comportament agresiv în trafic, deplasându-se, succesiv, de pe o bandă pe alta, în scopul devansării vehiculelor, care circulau în același sens.

În urma ispravei sale, tânărul a fost sancționat contravențional, iar permisul de conducere i-a fost reținut pentru 30 de zile.

Ca urmare a abaterii constatate, acesta a fost sancționat contravențional, conform OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice, iar permisul de
conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 30 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare.

Foto descriptiv Playtech.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Mioveni: Nicio zi fără vitezomani la volan! Tânără de 20 de ani prinsă cu 125 km/h 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole