Pitești – Un nou semafor cu buton a fost pus în funcțiune astăzi, 9 ianuarie

de | 09.01.2023 16:50 | Știri, Administrație, Județean, Pitești

 

Un nou semafor cu buton a fost pus în funcțiune în Pitești, începând de astăzi, 9 ianuarie 2023.

Anunțul a fost făcut de municipalitate care precizează că acesta a fost pus în funcţiune, pe galben intermitent și se află la trecerea de pietoni de pe strada Pătrașcu Vodă, în dreptul Liceului de Arte „Dinu Lipatti”.

Mai aflăm totodată că marți, 10 ianuarie 2023, după ora 10:00, semaforul va avea regim normal de funcţionare.

 

semafor Pitești

Poza: Facebook

 

Tot ceea ce trebuie pietonul să facă, este să apese butonul de cerere și apoi să aștepte secundele indicate de numerator până la apariţia culorii de traversare.

De menționat faptul că atâta timp cât nu este acționat butonul de comandă, semaforul permite doar trecerea autoturismelor.

Reprezentanții Primăriei Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public, au luat măsura semaforizării trecerii pentru pietoni în vederea creșterii siguranței la traversarea străzii pentru elevi și pentru persoanele care tranzitează, locuiesc sau îşi desfăşoară activitatea în zonă.

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Ultimele articole