anchetaonline.ro

Pitești. Unde puteți arunca mobilierul vechi?

de | 10.08.2023 19:18 | Știri, Administrație, Pitești

Administrația locală din Pitești atrage atenția cetățenilor că locul obiectelor de mobilier vechi nu este la platformele de colectare. În centrul de colectare din strada Dârzu, numărul 12C, pot fi aduse, cu titlu gratuit, deșeuri voluminoase, obiecte de mobilier vechi și deșeuri de echipamente electrice și electronice (DEEE), de luni până vineri, în intervalul orar 07:00-16:00.

”Adesea, la platformele de colectare a deșeurilor municipale, lângă recipienții destinați acestora, se găsesc, depozitate necontrolat, diverse deșeuri voluminoase, obiecte de mobilier vechi. Locul acestor deșeuri nu este la platformele de colectare, întrucât ridicarea lor nu se poate face cu autogunoierele compactoare destinate deșeurilor municipale, fiind necesare utilaje speciale pentru acest tip de deșeuri”, arată cei din administrația locală din Pitești. În centrul de colectare din strada Dârzu, numărul 12C, pot fi aduse, cu titlu gratuit, deșeuri voluminoase, obiecte de mobilier vechi și deșeuri de echipamente electrice și electronice (DEEE), de luni până vineri, în intervalul orar 07:00-16:00. Preluarea deșeurilor se efectuează exclusiv de la persoanele fizice care au domiciliul în Pitești. Piteștenii mai pot depune deșeurile voluminoase, precum și deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE), în containerele special puse la dispoziție, în cadrul campaniilor speciale de colectare. Următoarea campanie va avea loc în data de 29 septembrie.

”Aducem în atenția piteștenilor că neîndeplinirea obligației de păstrare a curățeniei la locurile stabilite pentru depozitarea deșeurilor menajere constituie contravenție și se sancționează”, mai arată cei din administrația locală din Pitești. Pentru orice informații suplimentare sau sesizări, adresați-vă operatorului la următoarele contacte: dispecerat: 0248/636535, tel: 0248/636886, fax: 0248/215308, e-mail: salubritate@gmail.com.

Sursă foto: Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Luni și marți. Program special la Serviciul de Stare Civilă Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești