Cu plecare din 19 februarie. 56 de bilete de tratament balnear disponibile pentru pensionarii argeșeni

de | 05.02.2024 10:01 | Județean, Administrație

În Argeș au fost repartizate pentru prima serie, cu plecare din 19 februarie, 56 de bilete de tratament balnear. Anunțul vine de la Casa Județeană de Pensii Argeș care precizează că biletele din această primă serie se distribuie direct, iar cei interesați trebuie să se prezeninte la ghișeul de bilete cu actul de identitate în original, cuponul lunii ianuarie 2024 și biletul de trimitere de la medicul de familie.

În anul 2024 vor fi 19 serii de bilete de tratament balnear, cu date de plecare în 19 februarie, 6 martie, 22 martie, 7 aprilie, 23 aprilie, 9 mai, 25 mai, 10 iunie, 26 iunie, 12 iulie, 28 iulie, 13 august, 29 august, 14 septembrie, 30 septembrie, 16 octombrie, 1 noiembrie, 17 noiembrie si 3 decembrie. Cei inetresați pot consulta criteriile de acordare a biletelor de tratament balnear pentru anul 2024 și lista stațiunilor, precum și alte informații utile și aici.

Iată unde sunt biletele de tratament

Potrivit informării celor de la Casa Județeană de Pensii Argeș, pentru prima serie din acest an, cu plecare în data de 19 februarie, au fost repartizate 56 de bilete în bazele de tratament care fac parte din Societatea Comerciala de tratament balnear și recuperare a capacității de muncă – “T.B.R.C.M.” S.A, (al cărui unic acționar este Casa Națională de Pensii Publice). Aceste baze de tratament sunt în stațiunile Amara, hotel Ialomita***(10 bilete); Bala, hotel Ceres***(2 bilete); Buziaș, hotel Silvana** (2 bilete); Covasna, hotel Dacia***/**(6 bilete); Moneasa, hotel Codru Moma**(2 bilete); Olănești, hotel Livadia*** (2 bilete); Pucioasa, hotel Ceres** (10 bilete) și 1 Mai, hotel Ceres**(4 bilete). Biletele din această primă serie se distribuie direct, astfel ca persoanele interesate se vor prezenta la ghișeul de bilete cu actul de identitate în original, cuponul lunii ianuarie 2024 și biletul de trimitere de la medicul de familie.

Casa Județeană de Pensii Argeș reamintește beneficiarilor sistemului public de pensii următoarele:

  • Contribuția individuală a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei.
  • Biletul de tratament se eliberează personal titularului, pe baza actului de identitate.
  • Cererile se depun cu cel puţin 30 de zile anterioare primei luni din perioada pentru care se solicită bilet de tratament balnear.
  • Se completează numai pe formularul tipizat aprobat, care se poate procura de la sediul instituţiei sau de pe site-ul www.cnpp.ro sau cjparges.ro.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenera, pe anchetaonline.ro:

Anunț important pentru șoferi!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Ultimele articole