Ploi torențiale, vijelii și grindină, în Argeș! Meteorologii au emis un COD GALBEN de vreme rea

de | 16.09.2023 10:24 | Județean, Eveniment

Meteorologii au emis o nouă avertizare de vreme rea, cod galben de instabilitate atmosferică și cantități de apă însemnate. Acesta este în vigoare de sâmbătă 16 septembrie, de la ora 10 până duminică, 17 septembrie, la ora 12 și vizează mai multe județe din țară, inclusiv județul Argeș.

Alerta meteorologilor vizează Oltenia, vestul Munteniei, sudul Banatului și sud-vestul Transilvaniei, unde, în intervalul menționat mai sus,  vor fi perioade cu instabilitate atmosferică.

2023 09 16 1 - Ploi torențiale, vijelii și grindină, în Argeș! Meteorologii au emis un COD GALBEN de vreme rea

În aceste zone vor fi averse cu caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului (cu rafale de 50…60 km/h) și izolat grindină.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare, local, cantitățile de apă vor fi de 20…30 l/mp și pe arii restrânse, îndeosebi în nordul Olteniei, de peste 50…60 l/mp.

De asemenea, manifestări de instabilitate atmosferică vor fi și în Dobrogea, restul Munteniei și al zonei montane, dar pe arii mai restrânse.

Foto Digi 24 /ANM

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident grav la Dragoslavele! O femeie a ajuns la spital

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ANM