„PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”

de | 06.03.2024 17:10 | Anunțuri, Județean

  • Anunț de interes!

anunt PNRR

ȘCOALA GIMNAZIALĂ HÂRSEȘTI cu sediul în Județul Argeș, Comuna Hârsești, Sat Hârsești, str. Principală, nr. 882, semnatară a Contractului de finanțare nr. 38/PNRR/30.03.2023 în valoare de 98.962 lei fără TVA, încheiat cu ADMINISTRAȚIA FONDULUI
CULTURAL NAȚIONAL (AFCN) în calitate de agenție de implementare, desfășoară în perioada Aprilie 2023 – Iunie 2024 proiectul ”TOT NOI, DAR ALTFEL” / cod proiect 51, finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență, Apel PNRR/2022/C11/I5.

În cadrul proiectului vor fi realizate Ateliere (pictură, teatru și dramatizare, scriere creativă și caligrafică, reciclăm și folosim creativ) folosite ca mijloc de educație pentru elevii clasei pregătitoare și elevii claselor I – IV de la Școala Gimnazială Hârsești.

Proiectul se adresează unui grup țintă de beneficiari indirecți format din locuitorii Comunei Hârsești, județul Argeș, și unui număr de 66 beneficiari direcți (elevii ai Școlii Gimnazială Hârsești).

Activitățile proiectului promovează incluziunea, diversitatea și toleranța asigurând capacitatea de a genera dezvoltare culturală durabilă și consolidarea ecosistemului cultural natural local.

Informații, fotografii, prezentări și anunțuri referitoare la acest proiect puteți găsi pe pagina de facebook a Şcolii Gimnaziale Hârsești, informațiile relevante putând fi obținute și la tel. 0740326162 sau la sediul din Județul Argeș, Comuna Hârsești, sat Hârsești, str. Principală, nr. 882.

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Hârseşti