POIANA URSULUI – apă din inima pădurii, sănătoasă și pentru bebeluși!

de | 02.08.2023 14:30 | Știri, Din ediția tipărită, Județean, Lifestyle

Argeșul reprezintă, și spiritual, dar și fizic (geologic) un izvor de valori și de sănătate. Este o realitate pe care au materializat-o numeroase branduri construite în județ, iar printre acestea – în ultimul deceniu – a crescut constant Poiana Ursului.

Axată pe producerea de apă de masă carbogazoasă, compania Ecomineral Spring produce – sub brandul menționat – unul dintre cele mai curate și sănătoase sortimente, folosind resursele pe care natura le pune din plin la dispoziția producătorului argeșean.

Fabrica de îmbuteliere a apei Poiana Ursului se află în inima pădurii din Valea Ursului, în vecinătatea unui izvor natural numit Fântâna Rece, căutat de toți oamenii din zonă și care curge de nu mai puţin de un secol. Acesta a reprezentat sursa de inspirație și dezvoltare a operatorului Ecomineral Spring care – după ce a operat toate testele specifice și a fost uimit de rezultatele obținute – a demarat proiectul apei Poiana Ursului în anul 2012, producând primele doze îmbuteliate și branduite trei ani mai târziu, în 2015.

Poiana Ursului este marcă înregistrată la OSIM, iar Ecomineral Spring este recunoscut ca fiind producătorul de cea mai naturală apă din regiune.

Apă din inima pădurii” este sloganul care însoțește brandul Poiana Ursului, definind perfect produsul realizat sub această marcă. Adică, apă carbogazoasă, sub formă de sifon, 100% naturală.
Cu un conţinut bogat în calciu, magneziu, potasiu sau sodiu, cu nitriţi şi nitraţi zero (adică sub limita de detecţie) şi un pH de 6,98, brandul Poiana Ursului oferă pe piața națională un sortiment de apă – remediu pentru sănătate.
„Indicatorii fizico-chimici şi bacteorologici ne-au determinat să dezvoltăm afacerea, pentru a merge către o apă îmbuteliată plată necesară nou-născuţilor. Verificările se fac lunar, iar buletinele de analiză confirmă cât de sănătoasă este Poiana Ursului. Apa este recomandată şi nou-născuţilor, având în vedere lipsa nutriţilor şi nitraţilor. Degeaba cumpărăm apă cu nitriţi şi nitraţi, pentru că – prin fierbere – aceştia nu dispar. Dimpotrivă!”, explică reprezentanții producătorului argeșean avantajele apei curate pe care o poți pune inclusiv pe masa bebelușilor.

apă Poiana Ursului

De ce Poiana Ursului? Dintr-un izvor forat la mare adâncime, chiar în inima pădurii Valea Ursului de la Bascov, un loc fără niciun fel de poluare.

100% natural, extras şi îmbogățit cu dioxid de carbon BIO (Biogon C), produsul se comercializează către diverși distribuitori, către publicul larg și către parteneri din sectoare dedicate, în recipiente returnabile de 2 litri.

Rețeaua brandului argeșean cuprinde peste 300 de magazine destinate comercializării, iar planurile de extindere aferente Regiunii Sud Muntenia sunt în plină desfășurare.

Producător autentic argeșean, Ecomineral Spring a dezvoltat, la Bascov, o fabrică de îmbuteliere cu tehnologie de ultimă generaţie, proiect finanţat cu fonduri europene nerambursabile prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală (PNDR). Cu o capacitate de producţie medie de 5.000 sticle/zi, fabrica asigură îmbutelierea apei naturale 100% , fără nicio intervenție a factorului uman, astfel încât angajații au doar responsabilitatea de a supraveghea procesul de producție, asigurând însă caracterul nealterat al apei naturale.

Fabrica foloseşte în totalitate energie regenerabilă (verde), fiind dotată cu panouri solare, fotovoltaice şi pompe de căldură.

Ecomineral Spring|www.apapoianaursului.ro

Strada Florea, nr. 22 A, Bascov, Argeş

Telefon 0745.634.178.

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Poiana Ursului

Ultimele articole