anchetaonline.ro

Polițist arestat! A abuzat o tânără la o petrecere

de | 15.11.2022 14:01 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Un polițist a fost arestat, fiind acuzat că a violat o tânără, în timpul unei petreceri.

Bărbatul este agent la Poliția Rutieră din Cluj, iar totul ar fi avut loc la o cabană din județ, acolo unde se aflau mai mulți tineri și unde s-ar fi consumat foarte mult alcool.

La un moment dat, tânăra s-ar fi retras într-o altă cameră pentru a se odihni. Polițistul ar fi intrat peste ea în încăpere, iar acolo ar fi violat-o.

În cele din urmă, țipetele fetei au fost auzite de iubitul ei, care se afla într-o altă încăpere. Din cauza muzicii, fata nu a putut fi auzită de ceilalați tineri încă de la început.

În baza art. 226 rap. la art. 223 alin. 2 C.p.p, admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca. Dispune arestarea preventivă a inculpatului P R V, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol, prevăzută de art. 218 alin. 1 şi 2 C.p., pentru o perioadă de 30 zile, începând cu data de 14.11.2022 ?i până la data de 13.12.2022 inclusiv. Respinge ca neîntemeiată cererea de luare a unei măsuri preventive mai uşoare. Emite mandatul de arestare preventivă. Executorie, potrivit art. 204 alin. 3 C.p.p. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu, astăzi, 14.11.2022, ora 14:50.”, se arată în decizia instanței.

Conform presei locale, agentul a fost lăudat, în anul 2020, pe pagina de Facebook a IPJ Cluj, pentru simțul civic de care dădea dovadă. De exemplu, polițistul a ajutat femei să își schimbe roata la mașină când făceau pană sau ajuta bătrânii să traverseze strada, fiind dat drept exemplu de către superiori.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Percheziții la maneliști! Sunt bănuiți că au cerut ilegal ajutoare de la stat în pandemie

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: