Un polițist de la rutieră a fost acroşat de o maşină, în timp ce fluidiza traficul!

de | 13.02.2024 20:13 | Știri, Eveniment

Un agent de Poliţie de la Brigada Rutieră a Capitalei a fost acroşat de o maşină, chiar în timp timp ce fluidiza traficul.

Autoturismul era condus de o femeie de 54 de ani.

Polițistul a fost transportat la spital.

Evenimentul s-a produs când polițistul din cadrul Brigăzii Rutiere își desfășura atribuțiile de serviciu pentru a fluidiza traficul.

La data de 13 februarie a.c., în jurul orei 16.30, la intersecția dintre Bd. Nicolae Bălcescu și str. Dem I. Dobrescu s-a produs un accident de circulație.

Un polițist din cadrul Brigăzii Rutiere, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, fluidizând traficul rutier, a fost acroșat de un autovehicul condus de către o femeie în vârstă de 54 de ani.

În urma accidentului de circulație, polițistul a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Atât conducătoarea autovehiculului cât și polițistul rutier au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele indicate fiind zero.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și se continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și condițiilor producerii accidentului de circulație”, a informat, marţi, Brigada Rutieră a Capitalei, conform Antena 3 CNN.

Sursa Foto Antena 3 CNN

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

ISU Argeș: Ziua Informării Preventive – ”Marți 13” Este marți? Este 13? Este zi cu ghinion? În nici un caz!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Nicolae Bălcescu

Ultimele articole