anchetaonline.ro

Polițiști cu suflet mare! Au ajutat un șofer de 75 de ani să schimbe o roată avariată a mașinii

de | 28.04.2022 12:13 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Pitești

Polițiștii din cadrul Secției 3 Pitești au sărit în ajutorul unui șofer care încerca, în această dimineață, să schimbe roata mașinii cu care se deplasa, după ce fusese avariată. Bărbatul, în vârstă de 75 de ani, a lovit-o într-o bordură și s-a văzut nevoit să meșterească la mașină în stația de autobuz din zona Exercițiu.

Polițiștii au văzut că mașina avea roata din partea stângă față avariată și au observat că bătrânul de 75 de ani avea nevoie de ajutor pentru schimbarea acesteia.

Unul dintre agenți a trecut imediat la treaba și a luat ustensilele necesare pentru a schimba roata.

Polițiștii au acționat cu rapiditate, iar calea de acces în stația de autobuz a fost deblocată. De asemenea, șoferul a putut să își continue deplasarea liniștit.

Bărbatul le-a mulțumit polițiștilor pentru gestul lor.

Reamintim conducătorilor auto că, pentru un trafic rutier în siguranță, este necesar să se respecte prevederile Codului Rutier, să conducem cu prudență, adaptând permanent viteza de deplasare la condițiile meteo și de trafic, să evităm acţionarea bruscă a volanului şi a frânei și să nu uităm de politețea rutieră”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

Foto IPJ Argeș

Uzina Dacia își reduce activitatea! Află când

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești