Doi polițiști au testat un biciclist cu un dispozitiv care nu era etilotest!

de | 06.04.2024 20:49 | Eveniment, Știri

Doi agenți de poliție sunt anchetați, după ce au fost filmați cum testau un biciclist în alte condiții decât cele prevăzute de lege.

În imagini ajunse publice, se poate observa cum un polițist îi spune unui biciclist să sufle într-un dispozitiv, fără ca acesta să fie un etilotest. Filmarea a ajuns la Inspectoratul de Poliție Olt, iar cei doi polițiști au fost identificați ca fiind doi agenți de la Poliția Rutieră Olt.

Polițiștii vor fi cercetați disciplinar în urma acestui incident.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a dispus efectuarea de verificări pentru stabilirea situației de fapt, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile legale în consecință.

Precizăm faptul că IPJ Olt se disociază de orice comportamente care contravin eticii și valorilor morale ale profesiei”, transmite Claudiu Șerban, purtător de cuvânt IPJ Olt.

Foto descriptiv opinia timisoarei

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Olt