Polițiștii din Argeș au intervenit la 85 de evenimente în ultimele 24 de ore!

de | 03.06.2023 16:05 | Știri, Eveniment, Județean

Polițiștii din județul nostru au continuat acţiunile pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii publice, pentru ca cetățenii să se bucure, în liniște, de minivacanță.

Astfel, aproape 350 de poliţişti au intervenit, la data de 02 iunie 2023, la 85 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112.

Aceștia au aplicat aproape 350 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 71.312 lei.

Totodată, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, iar în cauză, aceștia au reținut, în vederea suspendării dreptului de a conduce, 20 de permise de conducere, dintre care 7 permise pentru depășirea regimului legal de viteză și au fost retrase 13 certificate de înmatriculare.

Un aspect deosebit l-a constituit activitatea preventivă, polițiștii din cadrul Compartimentului Analiza și Prevenirea Criminalității urmărind creșterea gradului de siguranță a populației.

Aceștia au organizat  o activitate de informare a cetățenilor prezenți în zona centrală a municipiului Pitești.

Aceștia au transmis recomandări cu privire la principalele măsuri de siguranță pentru protejarea bunurilor personale, precum și recomandări privind consecințele plecărilor voluntare de acasă, în cazul minorilor.

De asemenea, au fost prezentate efectele consumului de alcool și droguri și modalități de evitare a acestor dependențe.

Vă urăm o minivacanță plăcută, în continuare!”, transmite IPJ.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Alte două sesizări de inundații în Argeș! Stoenești și Boteni sunt sub ape!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole