Polițiștii argeșeni au fost în școli!

de | 11.10.2022 11:07 | După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Lifestyle, Știri

Polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară Argeș au desfășurat acțiuni, luni, 10 octombrie, în vederea creșterii siguranței elevilor și a cadrelor didactice, la Școala Gimnazială Lăzărești, la Liceul Teoretic Dan Barbilian Câmpulung și Colegiul Național Carol I Câmpulung.

Astfel, oamenii legii au transmis informații cu privire la proiectul desfășurat pe întreg parcursul anului școlar precedent – ,,Law iS COOL”, dar au fost purtate discuții referitoare la prevenirea și combaterea traficului și consumului de droguri.

Totodată, polițiștii au efectuat verificări în școli pentru a preveni și combate efectele consumului produselor din tutun. Au fost făcute controale ale organizării și desfășurării activităților de control acces și pază în unitățile de învățământ.

În cadrul Liceului Teoretic Dan Barbilian Câmpulung și Colegiul Național Carol I Câmpulung, copiii au participat la mai multe activități în cadrul proiectului „Muncă, Ambiție, Izbândă – Fii și tu în primii zece!”, proiect derulat în parteneriat cu Consiliul Județean Argeș – D.G.A.S.P.C.

actiuni politie scoli 2 - Polițiștii argeșeni au fost în școli!

Foto IPJ Argeș

De asemenea, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești au desfășurat activități în cadrul proiectului Educația Rutieră-Modelarea factorului uman prin responsabilizarea participanților la trafic pentru creșterea gradului de siguranță rutieră.
Activitatea a avut loc la Școala Ion Minulescu din Pitești, unde au fost desfășurate activități educativ-preventive la care au participat 60 de elevi și 3 cadre didactice”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

actiuni politie scoli 3 - Polițiștii argeșeni au fost în școli!

Foto IPJ Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Voucherele sociale alimentate cu a treia tranșă. Când vor intra pe card cei 250 lei

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Câmpulung Muscel | Lăzărești | Pitești