Polițiștii au fost în centrele after school din Pitești

de | 19.07.2022 12:16 | După locație, După subiect, Lifestyle, Pitești, Știri

Acțiune desfășurată, în urmă cu o săptămână, de către polițiștii din cadrul Compartimentului Analiza și Prevenirea Criminalității și Serviciului Rutier.

Chiar dacă este vacanță, oamenii legii au mers în centrele de after school din Pitești. Micuților le-au fost prezentate regulile de circulație și semnificația indicatoarelor rutiere.

De asemenea, au purtat discuții referitoare la deplasarea cu bicicleta, modalități sigure de a traversa strada, dar și despre potențialele pericole specifice vârstei lor.

politie aftersch - Polițiștii au fost în centrele after school din Pitești

Totodată, polițiștii au prezentat măsuri privind problemele întâmpinate la plecarea în vacanță, ale căror protagoniști sunt copiii, în locuri aglomerate, precum și metode de gestionare a situațiilor conflictuale sau de evitare a dependențelor.

Astfel de activități vor continua pe perioada vacanței, siguranța copiilor constituind o prioritate pentru polițiștii argeșeni”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Panică la o grădiniţă din Piteşti! Macara în pericol de prăbuşire peste clădire

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Pitești

Ultimele articole