(VIDEO) Panică la o grădiniţă din Piteşti! Macara în pericol de prăbuşire peste clădire

de | 19.07.2022 11:14 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Importante, Pitești

A fost panică la o grădinița din Pitești în momentul în care cineva a anunțat personalul că o macara stă să cadă peste clădire. În acel moment, educatorii care se aflau cu cei 12 copii în două săli i-au evacuat de urgență, i-au dus într-o clădire alăturată.

Este vorba despre o macara care se afla acolo pentru câteva lucrări edilitare și care, în momentul în care a fost asigurată, pământul de sub ea a luat-o la vale și astfel macaraua s-a înclinat, sprijinindu-se pe stâlpul și pe firele aflate în apropiere.

Acum se află la fața locului pompierii și polițiștii locali de la Pitești care au blocat accesul pe strada respectivă. Se așteaptă din moment în moment ridicarea cu alt utilaj a macaralei și repunerea ei pe poziția firească.

Potrivit surselor noastre, este vorba despre Grădinița cu Program Prelungit ”Aripi Deschise”, la care este directoare Corina Postelnicescu.

Pompierii sunt la fața locului, dar și o echipă specializată de la distribuitorul de energie electrică.

macara cladire - (VIDEO) Panică la o grădiniţă din Piteşti! Macara în pericol de prăbuşire peste clădire

Foto ISU Argeș

Bratul unei automacara a căzut, peste firele de electricitate de pe Aleea spătarul Nicolae Milescu. Din cauza unei posibile probleme tehnice macarau s-a fi deplasat în timp spre firele de electricitate.
Aceasta rămăsese întinsă.
Automacaraua a fost pornita și îndepărtată de pe cabluri.”, au transmis reprezentanții ISU Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Miliardarul argeșean Roland Rovența – din nou țintă vie pentru paparazzi!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ISU | Pitești

Ultimele articole