(Video) Poștașul din Călinești trimis în judecată! A delapidat pensii şi salarii în valoare de peste 48.000 de lei

de | 22.08.2022 10:15 | Știri, Eveniment, Județean

  • Poștaș argeșean trimis în judecată!

 

Un poștaș de 49 de ani, din Călinești acuzat că și-ar fi însușit 150 de mandate poștale, constând în pensii, ajutoare sociale sau alocații, a fost trimis în judecată!

Prejudiciul cauzat este în valoare de 48.120 de lei.

Conform IPJ Argeș, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de delapidare și fals intelectual.

 

 

În urma cercetărilor s-a stabilit că în cursul lunii martie 2021, un bărbat de 49 de ani, din Călinești, având calitatea de factor poștal, și-ar fi însușit un total de 150 de mandate poștale de diferite categorii (pensii, asigurări sociale, alocații, ajutor social, pensii handicap, alocații susținere).

 

Prejudiciul cauzat este de 48.120 de lei, care a fost achitat de către Compania Națională de Poșta Română către beneficiarii mandatelor poștale, care s-a constituit parte civilă.

 

Dosarul penal a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni cu propunere de trimitere în judecată”.

 

Sursa foto: bzi.ro

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Tragedie în Pitești! Un bărbat a decedat după ce a căzut de la etajul 6 al Spitalului Județean!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Călinești | Judecătoria Topoloveni | Poșta Română | Topoloveni

Ultimele articole