Posturi de asistent medical radiologie disponibile la Spitalul Mioveni

de | 01.03.2023 17:19 | Știri, Din ediția tipărită, Mioveni

Un nou concurs de angajare la Spitalul orășenesc Mioveni.

După ce a anunțat demersurile de recrutare a 13 medici, acum unitatea medicală are vacante 2 posturi de asistent medical radiologie în cadrul Laboratorului de Radiologie și Imagistică Medicală. Angajarea se face pentru o perioadă nedeterminată și sunt cu normă întreagă. Cei interesați să aplice pentru concurs trebuie să depună dosarul cu actele necesare până pe data de 10 martie, la Biroul RUNOS al Spitalului Mioveni, în intervalul orar 8.00 – 14.00. Candidații trebuie să îndeplinească următoarele condiții specifice de participare:

  •  diplomă de școală postliceală de specialitate (radiologie);
  • certificat de membru OAMGMAMR și aviz;
  • polița de asigurare civilă profesională în termen de valabilitate;
  • 6 luni vechime în specialitatea studiilor.

Pe data de 21 martie se va desfășura proba scrisă, iar pe 24 martie proba interviu. Taxa de înscriere este de 50 lei și se achită la casieria unității medicale. Informații complete despre condiții, calendar concurs, bibliografie puteți găsi pe pagina web spitalulmioveni.ro, secțiunea ”management”  – ”posturi vacante/concursuri”. De asemenea, detalii pot fi solicitate și la Biroul RUNOS din cadrul Spitalului Mioveni și la tel. 0730013970.

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole