La prânz, în Lunca Argeșului. 15.000 de lalele cu bulb vor fi oferite vizitatorilor

de | 23.04.2023 12:06 | Știri, Județean, Lifestyle, Național, Pitești

După o seară plină de culoare, astăzi începând cu ora 12.00, în piațeta de la intrare în Lunca Argeșului, vor fi oferite vizitatorilor 15.000 de lalele cu bulb, pentru a fi replantate de doritori în grădini sau ghivece!

Sursă foto: Primăria Municipiului Pitesti Sursă foto: Primăria Municipiului Pitesti

Parcul ”Lunca Argeșului” a fost sâmbătă, în a doua zi a a Simfoniei Lalelelor, un veritabil punct de atracție. Au fost prezenți peste 25000 de vizitatori.  Muzica, dansul și activitățile de timp liber au atras turiști și piteșteni, sute de copii încântați, alături de familiile lor, au animat parcul, ediția din 2023 devenind un eveniment memorabil pentru toți cei prezenți. Seara a fost cu adevărat incendiară, iar în punctul culminant al festivalului, Vescan și Ștefan Bănică Junior au urcat pe scenă pentru a oferi un concert de excepție, atmosfera fiind întreținută de Dan Negru. Cei doi artiști au adus o energie debordantă, oferind un show plin de culoare și de efecte speciale. Ambianța de la concert a fost incendiară, iar atmosfera a devenit din ce în ce mai entuziastă pe măsură ce muzica a răsunat în parc. Energia publicului a fost contagioasă, sute de oameni au dansat, au cântat împreună și au aplaudat frenetic la fiecare piesă.

Sursă foto: Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Simfonia Lalelelor 2023. Urmează spectacole de muzică și dans

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole