Premiat de ministrul Justiției, campionul european la Brazilian Jiu Jitsu: ”Sunt momente în care emoțiile mă copleșesc!”

de | 29.06.2023 20:42 | Știri, Administrație, Lifestyle, Pitești

După 13 ani în sistemul penitenciar și mult mai mulți ca sportiv, Mihai Buidan, piteșteanul premiat de Alina Gorghiu, ministrul Justiției, s-a simțit astăzi apreciat. Iar pentru un cadru activ o astfel de recunoștință ”îți oferă oportunitatea de a realiza că ești apreciat pentru tot, pentru calitatea ta de om și pentru calitatea de polițist”.

Sursă foto: Facebook Mihai Buidan

”29 iunie 2023! Ziua polițiștilor de penitenciare!

Pe lângă viața de sportiv și antrenor, activez în sistemul penitenciar din anul 2010, când am absolvit SNPAP, Tg.Ocna!

Astăzi am avut onoarea de a fi invitat să particip la festivitatea de premiere a acelor angajați care prin exemplul personal, prin derularea unor activități extracurriculare deosebite, performanţe notabile în diverse domenii și în alt fel decât prin natura funcţiei deţinute, aduc un plus de imagine instituției penitenciare”, a scris Mihai Buidan în deschiderea postării publicate pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook Mihai Buidan

S-a simțit apreciat pentru calitatea de om și de sportiv

Piteșteanul, campion european la Brazilian Jiu Jitsu, spune că în ultimii ani s-a dedicat, în mare parte, activității sportive și cele mai notabile rezultate sunt:

  • În luna mai a anului 2023 a participat la Campionatul European, Portugalia unde a obținut titlul de campion european;
  • În anul 2022 a participat la Jocurile Mondiale ale Polițiștilor și Pompierilor, Olanda, unde a ieșit dublu campion mondial la probele de Brazilian Jiu Jitsu.

”Astăzi am fost felicitat și premiat de către Ministrul Justiției Doamna Alina Gorghiu și de Directorul General al ANP Domnul Dan Halchin pentru exemplul personal și pentru performanțele sportive de excepție, care au promovat imaginea sistemului penitenciar la nivel internațional. Pentru un cadru activ o astfel de recunoștință îți oferă oportunitatea de a realiza că ești apreciat pentru tot, pentru calitatea ta de om și pentru calitatea de polițist și nu faci altceva decât să înțelegi că orice sacrificiu va fi apreciat într-un moment sau altul!

Oricât de puternic și de luptător aș fi, sunt momente în care emoțiile mă copleșesc! Și astfel de momente trăiesc chiar astăzi: munca mea și toate rezultatele din ultimii ani îmi aduc satisfacție pe toate planurile!”, a continuat Mihai Buidan.

Sursă foto: Facebook Mihai Buidan

”Sunt mândru că am oameni minunați alături de mine”

Piteșteanul a mulțumit celor care îi apreciază muncă, dar în special soției care îi este alături și îi susține activitatea: ”Mulțumesc celor care îmi apreciaza munca! Mă înclin în fața dvs! Mulțumesc tuturor celor care fac parte din viața mea, șoției mele – care știe cât de implicat sunt în acest fenomen! Sunt mândru că am oameni minunați alături de mine, profesorul Cătălin Vlad și profesorul Elvis Zinculescu, și sunt mândru că doar cu ajutorul vostru am ajuns aici! Te aștept în Pitești și la Mioveni să te antrenezi alături de mine! La mulți ani tuturor polițiștilor de penitenciare!”

Sursă foto: Facebook Mihai Buidan

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Campionul piteștean la Jiu Jitsu Brazilian. Ministrul Justiției, Alina Gorghiu l-a premiat pe Mihai Buidan

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Alina Gorghiu | Mihai Buidan | Ministrul Justiției | Mioveni | Olanda | Pitești | Portugalia