(Video) Un preot român și unul ucrainean au băut până unul dintre ei a leșinat

de | 21.05.2022 18:26 | Știri, Lifestyle, Național

Incredibil dar adevărat! Doi preoți, unul român și altul ucrainean s-au întânit în gara din Vaslui și s-au apucat de …băut. Mai mult decât atât unuia dintre ei i s-a făcut rău și a fost nevoie ca ambulanța să intervină.

Se pare că preotul ucrainean venise din Cernăuți, Ucraina și trebuia să fie preluat din gara Vaslui de către preotul român și apoi să plece împreună la Neamț. Românul nu a rezistat la băutură și se pare că a leșinat.

Martorii care se aflau în zonă au crezut inițial că omului i s-a făcut rău din cauza vreunei afecțiuni medicale și au apelat numărul unic de urgență 112.

La fața locului a sosit o ambulanță care l-a preluat pe preot și la transportat la spital

 

Ambulanța a fost solicitată să intervină pentru a prelua un bărbat leșinat pe stradă, din cauza alcoolului.

În urma cercetărilor s-a stabilit că bărbatul leșinat este preot în județul Neamț și venise la Gara Vaslui pentru a prelua un alt preot venit din Cernăuți, Ucraina”, precizează publicația Vremea Nouă.

 

Pentru imagini video accesați următorul link: https://www.vremeanoua.ro/wp-content/uploads/2022/05/beat_final.mp4?_=1

 

Foto/ Video: Vremea Nouă

 

 


cropped favicon - Pompierul Neacșa Georgel condus pe ultimul drum de colegi și înmormântat cu onoruri militareZiarul Ancheta Online

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ucraina

Ultimele articole