Președintele PPE Manfred Weber despre Nicolae Ciucă: Un adevărat prieten, cu abilități de leader

de | 06.03.2024 15:33 | Național, Politic

Președintele PPE, Manfred Weber, a arătat, în conferința comună cu președintele PNL, Nicolae Ciucă, susținută în deschiderea Congresului PPE de la București, că mandatul de premier al lui Nicolae Ciucă a fost un succes pentru România. Totodată, președintele PPE a precizat că apreciază calitățile de lider ale președintelui PNL și îl consideră un bun prieten.

”În perioada în care a fost prim-ministru, a arătat că poate aduce o incredibilă dezvoltare economică a României. Rezultatele leadershipului sunt pentru oamenii din România, le pot simți. Așa că felicitări pentru ce a făcut”, a menționat Manfred Weber în conferința comună cu președintele PNL, susținută în deschiderea Congresului PPE de la București.

Liderul PPE a mai ținut să-i mulțumească lui Nicolae Ciucă pentru modul în care își exercită rolul de președinte al PNL.

”Îl văd pe Nicolae ca pe un adevărat prieten bun. Cu abilitățile sale de lider conduce acum de o manieră fermă partidul. Îi mulțumesc pentru acest tip de leadership”, a mai precizat Manfred Weber, potrivit informării primite.

Sursă foto: Facebook Nicolae Ciucă.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Nicolae Ciucă: PNL susține nominalizarea Ursulei von der Leyen pentru candidatura la un nou mandat în fruntea CE

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Nicolae Ciucă

Ultimele articole