anchetaonline.ro

Fiica legendarului Elvis Presley, Lisa Marie a murit. Avea 54 de ani

de | 13.01.2023 09:07 | Știri, Cultură, Lifestyle, Național

 

  • Veste tristă în această dimineață venită din lumea showbizului international.

Fiica marelui și regretatului artist Elvis Presley, a murit.

Lisa Marie Presley avea 54 de ani și a fost găsită inconștientă în casa ei și se pare că a suferit un stop cardiac.

 

PresleyPresley

 

Singurul copil al marelui Elvis Presley, a plecat la cer iar trista veste a fost confirmată chiar de mama acesteia, Priscilla Presley.

Cu inima grea trebuie să vă împărtășesc vestea devastatoare că frumoasa mea fiică Lisa Marie ne-a părăsit. A fost cea mai pasionată, puternică și iubitoare femeie pe care am cunoscut-o vreodată”, a transmis Priscilla Presley într-un comunicat.

 

Presley

 

Vă cerem intimitate în timp ce încercăm să facem față acestei pierderi profunde. Vă mulțumim pentru dragoste și rugăciuni. În acest moment nu vom face alte comentarii”, a mai adăugat Priscilla Presley.

 

Lisa Marie Presley a fost cântăreață și mama a patru copii: Riley Keough, Benjamin Keough, Harper Vivienne Ann Lockwood și Finley Aaron Love Lockwood.

Presley

 

Durerea ei cea mai mare a venit în 2020 când fiul ei, Benjamin Keough, s-a sinucis. Acesta avea 27 de ani.

Viața mea și a celor trei fiice ale mele, așa cum o știam, a fost complet detonată și distrusă de moartea lui”, a scris ea. „Durerea este ceva ce va trebui să porți cu tine pentru tot restul vieții tale, în ciuda a ceea ce anumiți oameni sau cultura noastră vor să credem. Nu „treci peste asta”, nu „mergi mai departe”, punct”, a scris Lisa Marie într-un eseu pentru Ziua Națională de Conștientizare a Doliului.

 

 Presley

 

Aceasta a fost căsătorită de patru ori. Primul soț a fost muzicianul Danny Keough, apoi s-a căsătorit cu celebrul artist Michael Jackson, al treilea soț a fost actorul Nicholas Cage și al patrulea soț a fost Michael Lockwood.

Fata „Regelui rock ‘n’ roll-ului” și-a început cariera muzicală în anul 2003 cu albumul „To Whom It May Concern”, care a ajuns pe locul 5 în topul Billboard 200.

 

Ultima apariție a Lisei a fost marți seara, la gala de decernare a Globurilor de Aur 2023, acolo unde Austin Butler, protagonistul peliculei “Elvis”, a fost desemnat cel mai bun actor într-un film dramatic.

 

presley

 

Actorul le-a mulțumit atât Lisei cât și Priscilley Presley pentru sprijinul acordat în pregătirea rolului.

 

 

 

 

 


Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Lisa Marie Presley