Prețurile carburanților astăzi! Cât costă un litru de benzină şi motorină în Argeș

de | 26.05.2024 09:00 | Județean, Importante, Lifestyle

Din luna ianuarie 2024 s-a aplicat creșterea accizelor la carburant, iar prețul de la pompă a crescut. Luna iulie aduce o altă creștere a prețurilor, iar benzina se va scumpi cu 43 de bani pe litru, în timp ce motorina se va scumpi cu 40 de bani pe litru.

Prețul carburanților în Argeș, astăzi, 26 mai

În județul Argeș, portalul peco-online.ro arată că cel mai mic preț la benzina standard îl găsim la stațiile Lukoil, 7.10 lei.

În celelalte benzinării prețul variază de la 7.11 lei 7.27 lei.

Cei care alimentează cu benzină superioară trebuie să aibă în vedere că aceasta pornește de la 7.67 lei per litru și ajunge până la 7.96 lei per litru. Cel mai mic preț îl găsim la stațiile Petrom.

Pentru motorina standard, cel mai ieftin preț îl găsim la o stație Socar din Mioveni, 7.10 lei, iar în celelalte benzinării prețul variază de la 7.13 lei la 7.26 lei.

Cei care doresc motorină premium, prețul acesteia pornește de la 7.50 și ajunge până la 7.79 lei. Cel mai mic preț se găseşte la staţia Socar de pe Bulevardul Dacia din Mioveni.

În ceea ce privește preţul pentru un litru de GPL, acesta pornește de la 3.40 lei și ajunge până la 3.72 lei. Cel mai mic preț îl găsim la CellyRo din Pitești.

Scumpirile care se anunță de la 1 iulie la pompă aduc automat creșteri de prețuri pentru ”plinul” mașinii. Un român care alimentează cu motorină va scoate din buzunar 20 de lei în plus. În același timp, cei care au mașini pe benzină vor plăti suplimentar aproape 21 de lei.

Foto Hotnews.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Salvamont: 33 de persoane au fost salvate de pe munte în ultimele 24 de ore

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bulevardul Dacia | Dacia | Lukoil | Mioveni | Petrom | Pitești | Salvamont

Ultimele articole