Pitești: Și-a prevestit moartea! Tânărul de 22 de ani era pasionat de viteză

de | 18.11.2023 13:45 | Eveniment, Județean

Se pare că tânărul de 22 de ani, din Albota, care a murit în această dimineață la spital, după ce a intrat cu mașina într-un stâlp și în alte două mașini parcate, și-a prevestit sfârșitul și l-a pus pe rețelele de socializare.

Sunt numeroase clipuri cu el în care anunță felul în care va muri, iar la înmormântare îi roagă să tureze motoarele în amintirea lui.

El era pasionat de viteză, iar noaptea trecută se întorcea de la o petrecere făcută după un bal de boboci. Alături de el în mașină se mai afla un tânăr de 18 ani și o fată de 19 ani.

Pe strada Nicolae Dobrin, el a pierdut controlul volanului cel mai probabil din cauza vitezei cu care circula și a carosabilului ud, a ieșit în decor, unde a lovit două autoturisme parcate și un stâlp din beton.

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului rutier Pitești s-a stabilit faptul că, un tânăr de 22, care conducea un autoturism, pe strada Nicolae Dobrin, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a izbit de un stâlp din beton care susține firele de electricitate.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto și vătămarea ușoară a doi pasageri din autoturism (un tânăr de 18 ani și o tânără de 19 ani).

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.”, transmite Mădălina Epure, purtător de cuvânt al Poliției Argeș

Tânărul nu se afla singur în mașină. Cu el mai erau doi prieteni, un alt tânăr de 18 ani și o fată de 19 ani.

Din păcate, în urma impactului puternic, șoferul de 22 de ani a rămas încarcerat.

La fața locului s-au deplasat de urgență pompierii de la Detașamentele Pitești și Bradu cu o autospecială de interventie, o autospecială de descarcerare, și trei echipaje SMURD. De asemenea, la locul accidentului s-au deplasat și polițiștii pentru a efectua cercetări.

După aproximativ o jumătate de oră, forțele de intervenție au reușit să îl scoată pe tânăr dintre firele contorsionate, iar apoi un echipaj medical l-a evaluat imediat.  Avea un picior și o mână rupte și un traumatism cranio cerebral.

Colegii noștrii au fost solicitați să intervină în municipiul Pitești, strada Nicolae Dobrin, în cazul unui eveniment rutier în care au fost implicate trei autoturisme.

Din câte se pare, un autoturism ar fi lovit un vehicul care se afla parcat în afara părții carosabile, acesta, la rândul său, avariind cel de-al treilea autoturism și un stâlp de electricitate.

Forțele de intervenție ajunse la locul solicitării au identificat trei victime, iar pentru una dintre acestea s-a acționat pentru extragerea din autoturism, aceasta aflându-se în imposibilitatea de a se evacua.

A fost vorba despre o persoană de sex masculin, în vârstă de 22 de ani, care în urma extragerii a fost predată echipajului medical și transportată la spital.

Celelalte două persoane au fost evaluate la fața locului de către paramedicii SMURD, iar în urma monitorizării au refuzat transportul la o unitate spitalicească.” transmite Isabela Petre, purtător de cuvânt al ISU Argeș

Șoferul a ajuns de urgență la spital. Acolo medicii au descoperit mai multe leziuni interne și a fost dus intubat în secția de Anestezie și Terapie Intensivă.

În această dimineață, puțin după ora 8, băiatul a murit. A trăit și a murit așa cum și-a dorit și a postat asta pe rețelele de socializare.

Noaptea trecută era foarte entuziasmat și se întorcea de la un after party organizat după balul de boboci al Colegiului Zinca Golescu din Pitesti. Cânta în mașină versurile lui Tzanca Uraganu pe care îl ascultase mai devreme, la petrecere.

Poliția a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Frapează faptul că băiatul parcă și-a prevestit și programat moartea. Unul dintre mesaje pare trimis de dincolo de ultima suflare.

sursă foto/video TikTok

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un român care plănuia un atac terorist a fost arestat

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Albota | Bradu | Nicolae Dobrin | Pitești | Roman

Ultimele articole